• darkblurbg

Carwash:

Uw auto weer helemaal fris en als nieuw? Bij Autobedrijf Traffic Cars verzorgen wij graag de complete schoonmaak en opknapbeurt van uw auto. Of het nu gaat om een grote schoonmaakbeurt of het herstellen van krassen op uw auto. Wij hebben alles in huis voor een kleine of grondige schoonmaak.

U kunt bij ons terecht voor het vakkundig reinigen, polijsten en poetsen van alle soorten en merken auto’s, interieurreiniging, lederreiniging, polijsten, verwijderen van krassen, teer, roest en boomhars en het poetsen van het exterieur.

Heeft u vragen over onze Car Cleaning? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor al uw vragen klaar.


Export:

Autobedrijf Traffic Cars biedt u meerdere mogelijkheden om een auto te exporteren voor een vaste lage tarieven. U bepaalt zelf van welke dienst u gebruik wilt maken en dus waarvoor u betaalt.


Tenaamstelling van uw voertuig:

Om u nog beter van dienst te zijn verzorgen wij als RDW-gemachtigde autobedrijf de tenaamstelling zelf. Dit bespaart u tijd en moeite. U hoeft niet meer in de rij te staan en geen rekening te houden met de openingstijden van de Postkantoor.

Terwijl u aan het genieten bent van een bakje koffie wordt het voertuig binnen enkele minuten op uw naam overgeschreven binnen ons bedrijf. Het is op deze manier veel makkelijker en leuker om een auto aan te schaffen.